Zagreb Open 2022.

Zlatni Vuk Mudrinić i Marko Marić

 

Prvo ovogodišnje takmičenje naših mladih veslača, članova kadetske i juniorske reprezentacije Srbije pokazalo je da ćemo se ove godine imati čemu radovati. Novim uspesima mladih novosađana koji su pokazali da postaju ozbiljan deo reprezentativnog tima koji zajedno sa našim trenerom Aleksom Đokićem kreću u nove pobede, a sve pod budnim okom selektora Ivkovića.

Krenuli su veslači Danubiusa na svoje prvo „krštenje“ na vodi u Zagreb, na Otvoreno prvenstvo glavnog grada Hrvatske, i na samom startu osvojili zlatne kolajne. Veslači Danubiusa, Marko Marić bio je prvi u skifu za kadete, dok je naš junior Vuk Mudrinić u kombinaciji sa Matijom Rajković iz Grafičara takođe osvojio prvo mesto u trci dublova. Da podsetimo da su se ova dva momka već okitili medaljama na Prvenstvu Srbije na ergometrima i na najbolji način započeli sezonu. Čestitamo veslačima i treneru Đokiću na uspešnom nastupu u Zagrebu.

  • Spremno dočekujemo Prvu regatu Kupa Srbije i prvo kolo Omladinske lige Srbije, koje će ove subote 2. aprila biti održano na Savskom jezeru, a nakon toga i Croatia open u Zagrebu, gde ćemo nastupiti u proširenom klupskom sastavu, rekao je trener Aleksa.

Puno sreće svima i očekujemo nove radosne vesti.